padfone2011-05-24-2

Annonse


Sjekk denne snodige dingsen

Asus har allerede forsøkt seg med å kombinere nettbrett sammen med andre enheter – EEE Transformer er uten tvil et interessant eksperiment.

OPPDATERT: Asus har, som forventet, annonsert PadFone offisielt. Det er altså en telefon med 4.3 tommers skjerm, et nettbrett med 10.1 tommers skjerm, og disse deler operativsystem og er sømløst integrert med hverandre. Det vil si at hvis du holder på med noe på mobilen, og setter den inn i nettbrettet, hopper applikasjonen over til den store skjermen.

Maskinvaren er fremdeles på prototype-stadiet, men Asus planlegger å lansere PadFone til jul, og den skal kjøre Ice Cream Sandwich. Dette fikk Engadget nesten bekreftet.

padfone2011-05-24
(Ill.: Asus)

To i ett
Nå har det dukket bilder av deres nye leketøy, og denne gangen er det snakk om en mobiltelefon som kan dokkes inn i en tablet. Maskinen er ikke offisielt bekreftet, så det er uvisst nøyaktig hvordan det hele vil fungere, men det er uansett rimelig sikkert at maskinen vil hete PadFone.

Annonse


Det spekuleres i at PadFone muligens vil kjøre Googles nyeste Ice Cream Sandwich-versjon av Android, spesielt siden den kombinerer de separate mobil- og nettbrett-versjonene av OSet i ett.

Mer info senere i dag?
PadFone skal annonseres offisielt i løpet av Computex-messen på mandag, så vi følger selvsagt med på flere nyheter derfra.

Kilde:
Pocket Now

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse