iPad 3 med Retina Display i februar? Ryktene har svirret rundt det lenge og nå mener en analytiker å sitte på informasjon som verifiserer akkurat dette.

Annonse


Dette gjør «iPad 3 Retina Display» mulig

Ventet du med å kjøpe iPad 2 fordi den manglet bedre oppløsning?

– 2011 er iPad 2-året

Det kan ha vært smart av deg, for nå er Samsung klare til å demonstrere 10.1″ tablet-LCD-paneler med en oppløsning på utrolige 2560×1600.

Det at selskapet ikke er klare til å levere disse panelene enda, og det at Steve Jobs døpte 2011 som «The Year of iPad 2», gjør det svært, svært lite sannsynlig at det dukker opp nok en ny iPad i år.

Panel-teknologien blir stadig bedre

DPIen er på 300 og det forventes at panelene blir leveringsklare til tablets senere i år, men det er allerede for få paneler til iPad 2, så igjen:

Annonse


Neppe noen iPad 3 med Retina Display i år. Verdt å merke seg er det også at iPad 1 og 2 har 9.7″-paneler, mens Samsung-panelene er noe større.

Det betyr uansett at Samsung er underveis til å klare å lage svært høyoppløste tablet-paneler som også er strømgjerrige, faktisk bruker de 40 prosent mindre strøm.

iPad 3 med Retina Display i 2012

Interessant er det uansett at det ble funnet Apple-grafikk i oppløsningen 2048×1536 tidligere i år, men også da var argumentet mot iPad 3 at det ikke er nok paneler.

Uansett ville Apple aldri funnet på å kannibalisere sitt eget iPad 2-salg ved å introdusere tredje generasjon samme år.

Kilde:
TUAW

Samsungs Galaxy-nettbrett og -telefoner er rene kopier av iPad og iPhone, mener Apple. Nå går de til sak nok en gang.
(Ill.: Samsung)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse