Uansett hvem som slo, er det klart at ting var ute av kontroll.

Annonse


– Apple-ansatt slo kunder

Det rapporteres om stor dramatikk utenfor Apple-butikken i Beijing i helgen. Flere nettsider skriver at det dannet seg kø med kunder som ønsket å kjøpe hvit iPhone 4 og iPad 2 (som ble sluppet i Kina denne helgen), og noen av de ventende snek seg foran. Disse skal ha vært «resellers», leid inn for å kjøpe ettertraktede produkter og selge dem videre.

Hvem gikk til angrep?
Kildene er usikre på det nøyaktige hendelsesforløpet, men det oppstod uroligheter, et av vinduene i butikken ble knust, og det skal ha kommet en person ut av butikken, væpnet med jernrør. Vedkommende skal ikke ha vært kineser, og det hevdes at han var en utenlandsk Apple-ansatt. Det endte opp med at fire personer ble banket opp og kjørt til sykehus. Voldsmannen skal ha gått tilbake i butikken, som da stengte.

Usikkerhet
Noen av kildene påstår imidlertid at personen som slo ikke kom fra butikken, men befant seg også i køen. Det er uansett ingen tvil om at folk ble skadet, det foreligger mange bilder fra hendelsen. Det knuste vinduet kan også tydelig sees.

Vi skal ikke spekulere videre hvorvidt vedkommende faktisk jobbet for Apple, alle rapportene baserer seg på tilfeldige vitneobservasjoner. Men det er uansett oppsiktsvekkende at så mye dramatikk skjer under lanseringen av en ny mobiltelefon og et nettbrett.

Kilde:
9to5mac.com