Om svindlerne som ringer rundt og tilbyr hjelp på vegne av Microsoft har en slik tatovering på armen, vet vi ikke. Men hvorfor ikke?

Annonse


Hvem sa at Microsoft ikke hadde blodfans?

Det er viden kjent at Apple-fanboys er frådende fanatikere som står i kø utenfor Mac-butikken og er villige til å selge mødrene sine for en iPad.

Og verden er full av mer eller mindre normale personer med Apple-logoen tatovert på ulike steder på kroppen. Bare sjekk HER.

…og Microsoft hadde Zune Guy
Microsoft har så langt ikke kunnet skilte med den samme entusiasmen ute blant sine kunder, selv om de teller mange, mange fler enn Apples fanskare.

Det lengste de har kommet, er Stephen Smith, som i 2007 ble verdenskjent under navnet Zune Guy.

Annonse


Skiftet side (hulk!)
Smith tatoverte inn Zune-slagordet «Welcome to the social» (for de som av en eller annen grunn ikke husker Zune, så var det altså Microsofts svar på iPod og iTunes) på ryggen, og fulgte siden opp med Zune-symbol på armen.

Smith gikk til og med så langt at han endret navn offisielt til Microsoft Zune.

Men akk. Året etter fjernet vår mann tatoveringene. Og like etter gikk han bort og kjøpte seg en iPod (snufset Steve Ballmer).

Men se – flere fans!
Men om Zune Guy er en frafallen, kommer nå nye blodfans til.

Nettstedet Thenextweb.com har samlet et knippe Microsoft-tatoveringer hentet fra nettet.

Feilmeldinger på armen
Her finner vi alt fra logo og firmanavn på armer til mer forseggjorte versjoner. Den vi kanskje faller mest for er denne. Vår mann har rett og slett tatovert seg med en pen samling feilmeldinger og Windows-beskjeder av typen «type any key to continue»….

Ny krig?
I begynelsen av januar kunne vi bringe historien om Android-jenta Natalie «Kommodore» Thompson (23) fra Texas. Hun er sannsynligvis den første personen som har tatovert logoen til Googles mobil-OS på armen.

Kanskje vi aner starten på en ny type krig her?

Annonse