– MacBook Pro overhaling neste år

macbookprony2

Det er godt kjent at Apple planlegger å oppgradere sin MacBook Pro-linje i dag. Alt tyder imidlertid på at det er bare snakk om en oppfriskning av spesifikasjonene, med bedre prosessor, noen nye teknologier og diverse andre forbedringer. Det grunnleggende designet vil imidlertid forbli det samme, maskinene kommer til å bruke den samme «unibody»-konstruksjonen vi kjenner til.

Våren 2012?
Nettstedet iLounge hevder å ha gode kilder på at det er neste år at vi kommer til å se en fullverdig overhaling av MBP-serien. Da snakker vi full pakke, med helt nytt design.

Det nye designet jobbes det visstnok allerede med hos Quanta i Taiwan, og beskrives som en milepæl-utgivelse. Det blir selvsagt spennende å se hva Apples designere klarer å trylle frem, men vi er vel minst et år unna.

Annonse

Inntil videre følger vi med på den offisielle kunngjøringen av årets nye modeller.

Flere lanseringer på vei
Nettstedet gjentar også andre, kjente rykter – at iPhone 5 er i rute for sommeren, og at neste ukes iPad-lansering vil også innebære kun mindre forbedringer til eksisterende modell, mens de mer dramatiske nyhetene spares til senere utgave.

Kilde:
iLounge

Annonse
Annonse