500x_sonyericssonarc

Annonse


Se Sony Ericssons tynne nyhet

Sony Ericsson Arc er navnet på deres nye flaggskip, og det er tydelig at design har vært en stor prioritet.

Braviateknologi
En av de mest omtalte spesifikasjonene ved Arc er deres «Reality Display» som bruker teknologi fra Sonys TV-serie Bravia. Dette skal skape et krystallklart bilde som forbedrer multimediaopplevelsen. Rapporter fra journalister som har sammenlignet skjermen med iPhone 4 sier at den absolutt er på høyde, men at den er mer sammenlignbar med Droid X som har den samme oppløsningen.

Arc kommer med HDMI-out som gjør det enkelt å koble telefonen til TVen for å se gjennom bilder, høre på musikk eller se video på en større skjerm.

8,1 megapiksler
Kameraene på smarttelefoner blir bare bedre og bedre, og Arc er ikke noe unntak her. Den kommer med et 8,1 megapikslers kamera, som skal være i stand til å filme i full HD selv ved dårlig lys.

Annonse


Den har ellers ansiktgjenkjenning, autofokus og flere andre kamerafunksjoner.

Kraftig ytelse
Ytelsesmessig kommer Arc med 1Ghz Qualcomm prosessor, som allerede har vært på markedet en god stund, og 512 mb RAM. Skjermens oppløsning er på 854 x 480. Den kommer med Android 2.3 ferdig installert, med Sony Ericssons eget grensesnitt pakket rundt det.

Arc kommer med 8 GB MicroSD, som kan utvides med et kort på opptil 32 GB. Den er i salg i løpet av første kvartal, og ingen prisinformasjon er gitt ennå.

Kilde:
Sony Ericsson

Sony Ericssons nye flaggskip, Arc.
(Ill.: Sony Ericsson)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse