Hopp til navigasjon Hopp til innhold
nexus s

Se Nexus S

Nye bilder av Samsungs flaggskip.

Nye bilder av det som skal være Googles Nexus S, altså en ny råtass-modell produsert av Samsung, har dukket opp. De er fryktelig uklare, som vanlig, men gir oss et godt overblikk over hvordan mobilen kommer til å se ut.

Skinner
Nexus S virker altså til å være ganske lik Galaxy S, med sort, skinnene baklokk som mest sannsynlig er plast. Den ser også ut til å være hyggelig slank. Det ryktes at skjermen skal være Super AMOLED 2, altså enda bedre enn på dagens Galaxy S. Ellers skal mobilen muligens få en tokjerners prosessor og ellers svært gode spesifikasjoner. Naturligvis.

Bildene viser at mobilen kjører Android 2.3, men ellers ser vi lite oppsiktsvekkende detaljer.

Det er uvisst når mobilen blir offisielt kunngjort eller kommer i salg.

Se bildene her

nexus s2

Annonse
Stikkord: android, Mobil