x12-2

Annonse


– Dette er nye Xperia

Den velkjente, russiske mobiljournalisten Eldar Murtazin har fått tak i Sony Ericssons nye storlansering, nemlig SE Anzu.

Noe informasjon om mobilen lekket såvidt forrige uke, men nå har altså den svært erfarne testeren fått tak i en prototype.

Større
Mobilen vil mest sannsynlig være kjent som Xperia X12 da den lanseres. Den har en 4.3 tommers LCD-skjerm (ingen AMOLED, tydeligvis), og oppløsningen er 854×480 piksler. Skjermen støtter i denne omgang multitouch, heldigvis. Kameraet skal ta bilder med 12 megapiksler-oppløsning og filme i 720p. Det er også plass til HDMI-utgang.

Modellen er også slankere og lettere enn X10.

Annonse


x12
(Ill.: Mobile-review)

Litt saktere?
Snodig nok kjører den visstnok en 800 MHz-prosessor, noe som i så fall et et hakk tregere enn den opprinnelige X10. Mobilen skal likevel være lynrask, da prosessoren bruker en mer moderne arkitektur.

Prototypen kjører etter sigende Android 2.1 uten noe eget skall, men ved lansering skal enten 2.2 eller 2.3 benyttes, pluss et eget SE-grensesnitt.

Konkurransedyktig
Murtazins inntrykk er at telefonen ikke er ment til å være nytt monsterflaggskip, men heller en forbedring av X10-designet, med mer moderne maskinvare og programvare. Han konkluderer uansett at mobilen ikke er helt konkurransedyktig.

X12 er fremdeles ikke offisielt annonsert, så vi vet ikke når den faktisk kommer og hvor mye den vil koste.

Kilde:
Mobile-review

Annonse