Hopp til navigasjon Hopp til innhold
android-wallpaper2_1024x768

Kommer Nexus Two?

Nye rykter i forkant av lansering.

Det virker som om Samsung er i ferd med å bli den offisielle Google-partneren med Nexus Two. Det påstår Gizmodo, som skriver at en bekjent av dem fikk testet det som skal være det nye Android-flaggskipet.

Noe kommer
Det er allerede godt kjent at Samsung skal ha en Android-sentrisk pressekonferanse den 8. november, men det er uvisst hva de faktisk kommer til å vise frem. Man antar at det er Nexus Two pressekonferansen gjelder.

I følge tipseren til Gizmodo er Samsungs Nexus Two ikke så veldig ulik Galaxy S-telefonen, både når det gjelder utseende og den generelle følelsen. Skjermen er visstnok også en tilsvarende 4 tommers AMOLED (fortsatt en av de beste skjermene der ute).

Videosamtaler
Telefonen skal ha et frontkamera, og det ryktes jo at nye versjoner av Android vil støtte videochat nativt. Europeisk Galaxy S har allerede kamera foran, så det er bare amerikanerne som synes det er en stor greie.

Operativsystemet skulle være en ren versjon av Android, uten noe skall, og det var visstnok veldig ustabilt. Det blir altså interessant å se hvilken versjon av operativsystemet kommer Nexus Two til å kjøre.

Om det virkelig er Nexus Two Samsung kommer med, finner vi ut den 8. november. Inntil videre får dette bli spekulasjoner.

Kilde:
Gizmodo

Stikkord: android, Mobil