Steve Ballmer og Microsoft sliter med å befeste sin posisjon som en sterk tredjespiller i det amerikanske mobil-markedet. På markedet er allerede iOS og Android veldig godt etablert.

Annonse


Ballmer: – Windows 8 mest risikabelt

I 2012 kommer den neste versjonen av Windows, men hva navnet blir er for tidlig å si.

Det største og mest risikable

Ballmer ble intervjuet på Gartner Symposium i Orlando USA, og røpet bittelitt informasjon om det neste store prosjektet til Microsoft etter årets Windows Phone 7-lansering.

På spørsmål om hvilket neste store prosjekt som er det mest risikable og som er under utvikling kom svaret kjapt fra Ballmer: – The next release of Windows.

Med andre ord er det ikke sikkert at navnet blir Windows 8, men for å gjøre det enkelt velger vi å kalle det det til det offisielle navnet blir kjent.

Annonse


Kommer trolig i 2012

Det var forøvrig ikke under Gartners intervju av Ballmer at lanseringsåret ble avslørt. Det er en nederlandsk Microsoft-representant som igjen røpet 2012 som året da Windows 7s etterfølger kommer på markedet.

Ballmer snakket igjen varmt om nettskyen. Dette blir trolig en svært viktig del av neste versjon av Windows.

Det ble nettopp kjent at Microsoft har solgt Windows 7 har solgt 240 millioner Windows 7-lisenser siden OSet ble lansert 22. oktober 2009.

I sommer ble et dokument med mye interessant om Windows 8 lekket. Alt om det hos ITavisen.no.

Kilder:
http://www.engadget.com/2010/10/23/ballmer-next-release-of-windows-will-be-microsofts-riskiest-p/
Cnet

Annonse