Hopp til navigasjon Hopp til innhold
N8 vil koste deg 4499 kroner uten abonnement, og 1299 med Telenor-abonnement. (Ill.: Thomas Marynowski)

Slik får du N8 billigst

Bryt operatørlåsen, betal Telenor og se glad ut.

Nokias flaggskiptelefon N8 ble sluppet i Norge torsdag i forrige uke.

Minstepris på 4875
Men først nå ser vi det første tilbudet på nettet. På Telenors nettbutikk får vi vite at telefonen skal koste 1299 kroner med binding.

Det betyr at du betaler en minstepris på 4875 det første året med et såkalt Frihet med Mobilsurf-abonnement. Da får du en grense på 500MB i måneden, en ringepris på 49 øre i minuttet, en startpris på 89 øre pr.samtale og ingen månedsavgift etter at bindingsperioden er over.

Billigere andre steder
Det finnes som vanlig flere andre abonnementsformer å velge i. Og vil du kjøpe telefonen uten abonnement, er prisen 4499.

Til sammenligning får du telefonen uten abonnement for 3699 i andre nettbutikker (MPX, netShop m.fl.). Du sparer altså 800 kroner på å ikke handle hos Telenor dersom du har abonnement du er fornøyd med fra før.

Telefonen får du likevel billigst ved å kjøpe den med Super-abonnement til 2499, åpne operatørlåsen med en gang ved å betale 600 kroner (et beløp som reduseres med 40 kroner måneden om du venter) og bruke et hvilket som helst abonnement.

Stikkord: Mobil, nokia