Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Topinweb.com har et minimalistisk søkegrensesnitt og leverer svært gode nedlastingshastigheter.

RIAA stengte Napster-klone

Nå er arvtageren her.

Musikkpirattjenesten Mulve.com som ITavisen.no skrev om 24. september er allerede stoppet av RIAA.

Stengt av RIAA-advokater

Mulve fikk beskjed om å stoppe sin virksomhet med virke i den amerikanske DMCA-loven. Før nettsiden forsvant hadde den mer enn 30 000 besøkende hver eneste dag og rundt 15 000 søk hver time. Dette ifølge tall fra TorrentFreak.

Grunnen til at RIAAs advokater kunne bruke DMCA-loven for å stenge siden var at en liten del av den var driftet på en amerikansk jord.

Det var likevel nok til å stoppe nettiden, ihvertfall en kort stund. Mulve.com lover nemlig å gjøre noen endringer og komme tilbake.

Nettleser-alternativ allerede tilgjengelig

Men selv om RIAA på kort tid fikk has på Mulve (som også bukket under grunnet all trafikken) har det som det alltid gjør, dukket opp et alternativ.

Og alternativet er enda enklere å ta i bruk. For mens du måtte laste ned et lite program for å hente ned noe fra Mulve så tilbyr topinweb.com all musikken i et Google-lignende søkegrensesnitt.

Imponerende pirat-tjeneste

Søk etter ønsket artist og trykk på låta du vil laste ned. Så utrolig enkel og kjapp er tjenesten at det bare er et tidsspørsmål før også denne blir prøvd stoppet.

Nedlastingshastigheten er også svært god. Et DNS-søk på topinweb.com avslører ikke så mye annet enn at DNS-serverne holder til å Russland. Også Mulve hadde koblinger til Russland ifølge TorrentFreak.

Kilde:
TorrentFreak

Stikkord: mulve, pirat