Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iOs 4.2 gir iPad støtte for trådløs printing, multitasking og app-mapper.

Test iPad-superoppdateringen

4.2 beta allerede tilgjengelig.

Selv om Apple iPad enda ikke er lansert offisielt i Norge, er det anslått at mellom 20 til 30 tusen nordmenn allerede bruker en.

Test den allerede nå

Og nå har mange nordmenn grunn til å glede seg. Nå har nemlig den første beta-utgaven (byggnummer 8C5091e) lekket ut på diverse fildelingsnettverk og man behøver ikke å ha utvikler-registrert iPad for å teste beta-utgaven.

Det eneste man behøver å gjøre er å laste ned firmware-filen (.ispw), starte iTunes og holder inne alt samtidig som man trykker oppdateringsknappen i iTunes. En full gjenoppretting er altså ikke nødvendig.

Endelig utgave i november

Det er snakk om første beta-utgave og det er mye nytt. Blant annet får iPad iPhone-funksjoner som multitasking, mapper og norsk tastatur.

Den endelige utgaven av iOS 4.2 kommer i november. Det kunne Apples Steve Jobs avsløre på selskapets høst-lansering der alle iPod-modeller (minus Classic) ble oppdatert. Les alt om de iPodene hos ITavisen.no.

Les alt om iOS 4.2 hos Apple.

Stikkord: Apple, ios, ipad