Hopp til navigasjon Hopp til innhold
TV-er i alle former og farger. Du bestemmer! (Ill.: Foto: Tore Neset)

Design din egen TV

Philips overlater alt til kunden.

BERLIN/IFA (ITavisen): Synes du at den TV-en du har lyst på har feil farge eller feil form?

Velg fra eget nettsted
Nå kan du selv bestemme. Gjennom nettstedet www.philips.com/designyourtv (ikke oppe og står riktig ennå) gir Europas eneste gjenværende, store elektronikkprodusent kundene selv mulighet til å bestemme hvordan flatskjermen skal se ut.

Når du har valgt utseendet på selve TV-en, kan du bestemme deg for en matchende fjernkontroll.

Matcher interiøret
Utvalget av farger og rammer skal være svært stort, og produksjonen vil rette seg etter de data som legges inn i web-grensensnittet. Prisen skal ikke være høyere enn for standardapparater som lages i en form og med et begrenset utvalg av farger.

Slik kan du få en TV som matcher interiøret i stua perfekt. Med andre ord er det definitivt ut med den store, svarte flaten som tar all oppmerksomheten fra plantene, bildene og sofaen fra Tannum eller Expo Nova

Stikkord: ifa 2010, philips, tv