Snart nedlastbar film på en Sony-TV nær deg.

Annonse


Sony svarer på «iTV»

Sony vil ikke sitte stille å se på at Apple i kveld etter all sannsynlighet kupper nedlastingsmarkedet for film.

Annonseres på IFA
Derfor lanserer selskapet nå en helt ny nedlastingstjeneste som skal virke sammen med de fleste av selskapets nyere produkter – fra Blu-ray-spillere til TV-er, mobiltelefoner fra Sony Erricsson, PS3 og PC-er av Vaio-merke.

I følge avisen Financial Times kommer tjenesten til å bli annonsert i dag. Det skjer på årets IFA-messe i Berlin, som går av stabelen denne uka. IFA (Internationale Funkausstellung) er verdenns største messe for forbrukerrettet elektronikk.

Klart for sammenkobling
Sony-sjefen Howard Stringer har lange snakket om at selskapet skal utnytte det faktum at de både eier filmselskaper, plateselskaper og produserer en rekke avspillere.

Annonse
Men så langt har vi bare sett halvhjertetede forsøk på å utnytte dette potensialet.

Begrensning på materiale?
Det skal bli spennende å se hva Sony faktisk har i ermet i Berlin (dit ITavisen reiser i morgen).

Det er imidlertid usikkert hvor sterkt Sony vil stille i konkurransen med Apples TV-boks «iTV», som mange pålitelige kilder hevder blir presentert en gang etter kl,. 19 i kveld norsk tid.

Sony vil nemlig etter alt å dømme begrense seg til sine egen filmer og sin egen musikk, mens Apple gjennom iTunes har tilgang til materiale fra en rekke forskjellige film- og plateselskaper.

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse