Hopp til navigasjon Hopp til innhold
lg-e900-1

Se kjappe Windows Phone 7

Slik funker det med monsterprosessor.

Windows Phone 7 kommer stadig nærmere, og det lekker stadig mer info. Det nyeste er at LG forbereder en telefon med operativsystemet som har en prosessor på hele 1.3 GHz. Som kjent er Microsofts minstekrav 1 GHz, men det er jo fritt frem for telefonprodusenter å designe kraftigere modeller.

Bra programmering
Spesifikasjonene er ikke offisielt bekreftet, men et polsk nettsted (som ellers konsentrerer seg som Android) har uansett fått tak i et eksemplar, og filmet det i bruk. Og det er ingen tvil om at Windows Phone 7 er kjemperesponsivt, noe som er en fornøyelse å se på.

Vi prøvde selv operativsystemet på tidlige prototyper for et par uker tilbake, og der var det heller ikke noen forsinkelser å merke.

Du kan se mange flere bilder av telefonen her.

Stikkord: Mobil, windows phone 7