Hopp til navigasjon Hopp til innhold
galaxy-7-inch-rm-eng

Dette er Samsungs tablet

Første glimt av spennende maskinvare.

Samsung lager en av de beste Android-telefonene for øyeblikket: Galaxy S. Dermed er vi spent på deres tablet-maskin som selskapet nå avslører.

Mange muligheter
Den heter Galaxy Tab, og spesfikasjonslisten er definitivt imponerende. Enheten skal ha 7 tommers skjerm, Android 2.2, støtte for videosamtaler, avspilling av HD-video, innmating av tekst gjennom Swype og sikkert en rekke andre fine funksjoner. Vi antar også at skjermen vil holde høy kvalitet, siden det er Samsung.

Samsung sendte oss den første «teaservideoen» som viser små glimt av funksjonene, og det hele avsluttes med lovnader om mer info på IFA-messen 2. september. Vi er absolutt nysgjerrige, og gleder oss til å få vite mer.

Stikkord: samsung, tablet