Nå kan du ringe gratis til alle Facebook-vennene dine, forutsatt at de også har installert appen fra Vonage på sin iPhone eller Android-telefon.

Annonse


Ring Facebook-vennene dine gratis

Det er mange måter å ringe gratis via nettet. Men sjelden har vi sett noe så elegant som denne gratisløsningen.

Pek og ring
Applikasjonen Vonage Mobile finnes både for Android og iPhone. Programmet lar deg logge inn på din Facebook-konto, der du raskt ser hvilke av vennene dine som også har installert appen.

Så er det bare å peke på navnene som står krysset av, så kan du snakke med dem.

Virker i bakgrunnen
Det geniale er at programmet (som er gratis å laste ned) virker selv om det ikke er oppe, via push-teknologi. Det betyr at du alltid får vite når noen prøver å få tak i deg.

Annonse
Applikasjonen virker også på iPad og iPod Touch, og fungerer like godt med 3G som med WiFi. Lydkvaliteten er upåklagelig, og så vidt vi kunne høre betydelig bedre enn Skype-appen vi brukte før.

Fordelen i forhold til Skype er at du ikke trenger noen ekstra opplysninger. Du kan rett og slett bare bruke Facebook som adresseliste og ringe i vei.

En ulempe er det imidlertid at du ikke kan ta telefonen umiddelbart dersom du har beskyttet den med PIN-kode. Det kan betyr at folk som ringer deg gir opp før du får somlet deg til å taste inn koden og logget deg inn på telefonen.


Her er en video som viser hvordan det fungerer:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse