Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Forskere oppdaget en lokal datafil med informasjon de trodde gjaldt hvor iOS-enheten befant seg til enhver tid. Apple tilbakeviser dette i en pressemelding. (Ill.: Apple)

Under 2000 iPhone 4 tilgjengelig i Norge?

Er den allerede utsolgt?

Det er svært få iPhone 4 tilgjengelig ved lansering.

Færre enn 2000 iPhone 4 lanseringshelga?

Når Apple lanserer et nytt produkt er det ofte frykt for at det skal bli for få enheter tilgjengelig. Noen tar ingen sjanser og stiller seg i kø i en hel dag før produktene lanseres, også her i Norge.

Ifølge det ITavisen.no har fått vite skal Telenor ha under 1000 iPhone 4 tilgjengelig totalt.

De to store kjedene Expert og Elkjøp skal ha fått rundt 200 stk hver. To Expert-butikker har nattåpent. De får noen fler. Det samme gjelder Elkjøp.

Allerede har mange stått i kø i flere timer. Det meldes på Twitter at 120 står i kø ved Telebutikken Byporten og at nærmere 200 personer står i kø ved Expert klingenberg.

Elkjøp kritiserer Apple

Elkjøps Pål Vedal kan til E24 ikveld avsløre at det blir svært få enheter tilgjengelig og kritiserer samtidig Apple for en klønete lansering:

– Dette er helt klart vår største bekymring. Vi ønsker å skape en realistisk forventning. Det er fantastisk små volumer som er tilgjengelig. Det er også litt spesielt at produsenten går ut forteller når vi skal selge telefonen. Det er fantastisk klønete.

Vi ønsker å skape en realistisk forventning. Det er fantastisk små volumer som er tilgjengelig. Det er også litt spesielt at produsenten går ut forteller når vi skal selge telefonen. Det er fantastisk klønete. Det er som å love ungene is før kiosken åpner, forklarte han til E25.

Også NetComs Charlotte Erikstad må innrømme at det blir tøft å skaffe nok iPhone 4 til alle i tiden som kommer. Selskapet har 1.3 millioner kunder. 12 000 av disse har meldt interesse for Apples fjerde mobiltelefon.

Kilde:
E24

Stikkord: iphone 4