Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mary-Jo Foley har skrevet om Microsoft i 25 år og har til nå holdt seg unna Apple-produkter grunnet miljøet rundt Jobs' selskap. Hennes første Apple-produkt ble en iPad. (Ill.: ZDNet)

Derfor elsker Microsoft-ekspert iPad

Har kjøpt sitt første Apple-produkt.

ZDNets Mary-Jo Foley har lang fartstid som teknojournalist og har fulgt Microsoft i flere tiår.

Har droppet Apple til nå

Nå har Foley for første gang gått til anskaffelse av et Apple-produkt etter å ha droppet både iPhones og iPods de siste årene.

En av grunnene til at hun har ventet så lenge med å skaffe seg et Apple-produkt skal faktisk ikke være produktene, men brukerne av Apple-produkter.

Derfor holdt hun seg unna

«Bare for å være helt klar: jeg har ikke styrt unna Apple-produkter fordi jeg blogger om Microsoft. Jeg ville bare ikke være en del av Apple-miljøet fordi jeg hatt så mange negative, fiendtlige og nedlatende samtaler med ikke bare Apple-fanboys, men også vanlige Apple-brukere», blogger hun og legger til:

«Om det er å «tenke annerledes», ville jeg ikke være en del av det».

Derfor elsker hun iPad

Så hvorfor valgte Foley nå å kjøpe sitt første Apple-produkt, en iPad? «Ganske enkelt, jeg har ikke klart å finne en PC som kan levere det samme som iPad gjør».

Foley forklarer at Windows-laptops, netbooks og stasjonære-maskiner leveres i mange størrelser og prisklasser, men at ingen av dem leverer en like god kombinasjon batterilevetid, formfaktor og touch. Foley er også begeistret over App Store.

Kilde:
ZDNet

Stikkord: ipad, Microsoft