Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jobs proklamerte på fredagens pressekonferanse at han ikke bruker hylster og at han holder telefonen i den såkalte death grip-posisjonen. (Ill.: Engadget)

Nå venter de med å kjøpe iPhone 4

Over halvparten er usikre.

Apples pressekonferanse på fredag var kanskje ikke nok.

Mange avventer situasjonen

For i en fersk undersøkelse utført av IDC på fredag sier 66 prosent av iPhone-eierne at de nå har ventet lenger enn tidligere med å oppgradere.

Oppgraderingssyklusen er med andre ord tregere denne gang og flere som hadde planer om å kjøpe en iPhone 4, gjør nå kanskje aldri dette, ifølge TG Daily.

Er et gratis hylster nok?

IDC forklarer at det nå er opp til Apple om de klarer å berolige mulige kunder. Det er fortsatt usikkert om Apples svar på problemet, et gratis hylster, er nok til å få de som sitter på gjerdet til å kjøpe en.

Interessant er det at de som ikke allerede er iPhone-kunder ifølge undersøkelsen er langt mer positive.

Overraskende resultat

En tredjedel av de som sa de skulle handle en iPhone 4 og som ikke allerede eier en iPhone, sa at de ikke venter med å kjøpe en.

Grunnen kan være at Jobs på fredag hevdet at nesten alle smartphones har det samme problemet. Kanskje har brukerne selv opplevd dette på andre mobiler enn Apples?

Uansett er det er definitivt ikke utelukket at Apple kan komme til å fikse antenneproblemet ved å gjøre en liten designendring. Trolig får vi svaret i oktober, 30. september blir kanskje siste dato man kan skaffe seg en gratis hylster. iPhone 4 blir å finne i norske butikker 30. juli.

Alt fra Apples iPhone 4-pressekonferanse hos ITavisen.no.

Kilde:
TGDaily

Stikkord: butikker, iphone 4