Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Forskere oppdaget en lokal datafil med informasjon de trodde gjaldt hvor iOS-enheten befant seg til enhver tid. Apple tilbakeviser dette i en pressemelding. (Ill.: Apple)

Nå anbefaler de ikke lenger iPhone 4

Apple sletter negative oppslag.

Til Apple har rettet antenneproblemen på den nye iPhonen kommer ikke Consumer Reports til å anbefale Apples nyeste mobil lenger.

Kan ikke lenger anbefale iPhone 4

Det kom frem i går at det amerikanske tidsskriftet som publiseres av amerikanske Consumers Union (kan sammenlignes med Forbrukerombudet) nå ikke lenger anbefaler iPhone 4.

Grunnen skal være antenneproblemer og grunnen til at de først godkjente mobilen var at de rett og slett ikke hadde testet antenneproblemet. Men nå har altså magasinet som har mye tyngde i det amerikanske forbrukermarkedet sagt nei til Apples mobil

Apple sletter negative innlegg

Kort tid etter dukket det ikke overraskende opp mange referanser til Consumer Reports nei til telefonen.

Dette førte også, heller ikke overraskende til, at Apple slettet lenker til Consumer Reports sak om at de ikke kunne anbefale mobilen (du finner den her).

Det eneste Apple har villet innrømme om iPhone 4-problemene er at programvaren kalkulerer signalstyrken på feil måte. Selskapet har lovet en oppdatering av iOS, men erkjenner ingen designfeil.

Kilde:
TUAW

Stikkord: iphone 4