Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Jobs e-postene er ekte

Nettsted påstår Apple lyver.

En bitte liten kontrovers forrige uke er muligens i ferd til å eskalere til noe mye mer dramatisk.

I etterkant av iPhone 4-lanseringen og de mye omtalte problemene med signalet, ble det publisert en rekke e-post-utvekslinger mellom Steve Jobs og diverse kunder.

Sant eller ikke?
I en av disse ba Jobs iPhone 4-eieren roe seg ned, da det «bare var en telefon». Før helgen sendte imidlertid Apple ut offisiell informasjon om at denne e-post-utvekslingen var falsk. Selskapet bekreftet dette ovenfor flere nettsteder.

Boy Genius Report, bloggen som først offentliggjorde historien, mener likevel noe annet. De skal ha gått gjennom hele utvekslingen, samt hatt en inngående dialog med personen som mailet Jobs, og går 100% inn for at e-postene er ekte. Om ikke skrevet av Jobs selv, så av noen i hans stab.

PR-tabbe?
Selve innholdet i e-postene er jo ikke noe dramatisk i så fall, og ikke nødvendigvis nyhetsverdig i seg selv. Men poenget er at Apple fortalte til flere medier at e-postene var forfalsket, noe som ikke er akkurat god PR om de faktisk er ekte. Å lyve er jo ingen god PR-taktikk.

Vi følger med på saken. Det er selvsagt vanskelig å vite per i dag hvem som faktisk snakker sant, så vi er veldig spent på fortsettelsen.

Kilde:
Boy Genius Report

Stikkord: Apple, jobs, steve jobs