Hopp til navigasjon Hopp til innhold
messenger_iphone_horizontal

MSN Messenger for iPhone

Har ikke multitasking. Og ikke for nordmenn.

Endelig kan amerikanere chatte med «offisielle» Messenger på iPhone.
Microsoft har så langt reservert sin populære chatteklient for Windows Mobile. Men nå har de sluppet en egen versjon for erkerivalen iPhone.

Mange alternativer
Den nye klienten er nå på plass iTunes App Store, og er gratis.

Det er fra før av ingen mangel på løsninger som lar deg chatte på nettet via MSNs Live-nettverk. En av de mest brukte er IM+, som lar deg bruke mange forskjellige nettverk parallelt.

Støtter ikke multitasking
Hvor mange som nå vil gå over til den «offisielle» klienten er uvisst. I følge Yahoo/Macworld støtter den ikke den nye multitasking-funksjonen i Apples nye operativsystem for iPhone som kom denne uka, versjon 4.

Bare for Telenor
Windows Live Messenger finnes fra før for Nokia og Sony Ericsson-telefoner, og er i Norge bare mulig å bruke med Telenor og Telenor-eide Djuice.

Det betyr ikke at det ikke går an å bruke det med andre telefoner og teleoperatører. Det finnes utallige Messenger.-klienter som støtter MSN Live, for nær sagt alle typer telefoner og mobile operativsystemer. Men de lages altså ikke av Microsoft…

Oppdatert: Microsofts Messenger-klient er ikke tilgjengelig gjennom norske iTunes, og ser så langt bare ut til å tilbys amerikanske brukere.