Mannen til venstre hadde nettopp kjøpt seg ny iPad, og ble gjenstand for interesse fra forbipasserende utenfor Microsoft-butikken. Det likte Microsoft-personale så dårlig at de ba sikkerhetsvakten fjerne ham.

Annonse


Opplever vi dette igjen?

Microsoft ligger såvisst ikke på latsiden mens de lar Apple vinne alle slagene.

Nesten vegg i vegg

Den 24. juni – den samme dagens som Apple lanserer 4. generasjon av sin iPhone – åpner Microsoft dørene for sin fjerde merkevarebutikk i USA.

Det skjer i Fashion Valley Mall i San Diego, California. Bare fire butikker unna – i seksjonen ved siden av – holder Apple Store til.

iPad-kjøper ble bortvist

Konkurransen kan komme til å gå hett for seg.

Annonse


For i begynnelsen av april opplevde en kunde som hadde vært og kjøpt seg en iPad på Apple Store å bli regelrett bortvist fra området utenfor en av Microsofts andre butikker:

Langt flere butikker

Apple bør kanskje ikke føle seg altfor truet på kjøpesenternivå ennå. For mens Microsoft bare vil ha fem butikker (og bare i USA) denne sommeren, kan Apple skilte med 287 butikker:

246 i USA, 27 i Storbritannia og 14 i Canada. I tillegg til en rekke uavhengige butikker med fokus på Apple-produkter, som våre hjemlige kjeder Humac og Eplehuset.

Lokker med gratis Zune

Microsoft har for vane å tilby gratis Zune mediespillere til de første kundene på åpningsdagen. Det er derfor grunn til å forvente lang kø utenfor butikken i California torsdag om knappe to uker.

Men blir den lenger enn køen for iPhone 4 utenfor Apple Store? Og blir det håndgemeng mellom iPhone-kjøpere og Microsofts sikkerhetsvakter? Vi venter i spenning…

Kilde:
BetaNews.com

Annonse