Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mannen til venstre hadde nettopp kjøpt seg ny iPad, og ble gjenstand for interesse fra forbipasserende utenfor Microsoft-butikken. Det likte Microsoft-personale så dårlig at de ba sikkerhetsvakten fjerne ham.

Opplever vi dette igjen?

Microsoft åpner butikk rett ved Apple.

Microsoft ligger såvisst ikke på latsiden mens de lar Apple vinne alle slagene.

Nesten vegg i vegg

Den 24. juni – den samme dagens som Apple lanserer 4. generasjon av sin iPhone – åpner Microsoft dørene for sin fjerde merkevarebutikk i USA.

Det skjer i Fashion Valley Mall i San Diego, California. Bare fire butikker unna – i seksjonen ved siden av – holder Apple Store til.

iPad-kjøper ble bortvist

Konkurransen kan komme til å gå hett for seg.

For i begynnelsen av april opplevde en kunde som hadde vært og kjøpt seg en iPad på Apple Store å bli regelrett bortvist fra området utenfor en av Microsofts andre butikker:

Langt flere butikker

Apple bør kanskje ikke føle seg altfor truet på kjøpesenternivå ennå. For mens Microsoft bare vil ha fem butikker (og bare i USA) denne sommeren, kan Apple skilte med 287 butikker:

246 i USA, 27 i Storbritannia og 14 i Canada. I tillegg til en rekke uavhengige butikker med fokus på Apple-produkter, som våre hjemlige kjeder Humac og Eplehuset.

Lokker med gratis Zune

Microsoft har for vane å tilby gratis Zune mediespillere til de første kundene på åpningsdagen. Det er derfor grunn til å forvente lang kø utenfor butikken i California torsdag om knappe to uker.

Men blir den lenger enn køen for iPhone 4 utenfor Apple Store? Og blir det håndgemeng mellom iPhone-kjøpere og Microsofts sikkerhetsvakter? Vi venter i spenning…

Kilde:
BetaNews.com

Stikkord: apple store, butikker, Microsoft