Hopp til navigasjon Hopp til innhold
BARE FOR MAC-BRUKERE: Dette skiltet kommer opp dersom du prøver å finen deg en partner med en Windows-maskin. (Ill.: Cupidtino.com)

Dating bare for Apple-huer

Ny, eksklusiv sjekkeside åpner i dag.

Har du iMac, MacBook, iPhone eller iPad? Ønsker du deg ny kjæreste? Da er Cupidtino muligens for deg.

Bare for Apple-brukere
Cupidtino er et sjekke-nettsted bare for Mac-huer og Apple-fanboys. PC-brukere med Windows har med andre ord ikke adgang.

Prøver du seg likevel med en Windows-maskin eller en Nokia-mobil, kommer det opp et skilt (se bildet) som forteller at du ikke har noe her å gjøre.

Flest damer
Dette er selvsagt en stor ulempe for det store flertallet som fortsatt bruker tradisjonell PC, og som ikke ønsker å melde seg inn i Steve Jobs-sekten.

Det er likevel fordeler også – i hvert fall for mannlige brukere. For allerede nå er kvinneandelen adskillig høyere enn på andre datingstjenester – hele 71 prosent.

– Mac meg!
Dette samsvarer med kjønnsfordelingen blant Mac-brukere, der kvinnene er betydelig bedre representert enn andre steder i teknologiverdenen.

Og så kan du «Mac’e» damene – en funksjon som ligner mye på Facebook «poke»….

Strengt regionalisert
Cupidtino – osm er oppkalt etter Apples hjemsted Cupertino i California – er foreløpig bare i betaversjon, og så langt bare tilgjengelig for amerikanere

Og underlig nok ser det ut som om brukerfeltet vil bli begrenset til det enkelte land når de åpner for resten av verden. En nordmann kan med andre ord ikke sjekke «markedet» i Sverige eller for den saks skyld England – bare i Norge.

Stikkord: Apple