Apple viser stolt frem HTML 5, men krever at du bruker Safari for å se innholdet.

Annonse


Apple: – Se hva HTML 5 kan!

Google, Microsoft og Apple støtter alle HTML 5. Nå viser Apple frem hva teknologien har å by på.

Støtter bare Safari

Hos Apple.com/html5 vises funksjoner som video, typografi, galleri og lydmuligheter i den nye åpne webstandarden frem, men selv om flere andre nettlesere enn Apples Safari støtter HTML 5 (blant annet Google Chrome) krever Apple at du bruker Safari.

Om Apple her har laget HTML 5 som kun fungerer til deres egen nettleser hjelper fint lite at standarden egentlig er åpen.

Funker til gaming og

«Not all browsers offer this support. But soon other modern browsers will take advantage of these same web standards — and the amazing things they enable web designers to do», skriver Apple på HTML 5-skrytesiden.

Apple ønsker selvsagt å promotere sin egen nettleser som så langt ikke har gjort noe særlig stort jafs av markedet.

Spillet Hand of Greed som er tilgjengelig på App Store er nå også tilgjengelig i HTML 5. Pek Mobile Safari på iPhonen eller din iPod Touch til http://www.brainiumstudios.com/webapp/ for å teste spillet i nettleseren.

Kilder:
Apple
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse