Det høres skremmende ut å måtte navigere Windows 7 med fingrene, heldigvis har Asus utviklet et eget grensesnitt på toppen av Microsofts OS.

Annonse


Her er Asus «Eee Pad»

Ryktene fra januar i år stemte: Asus lanserer sin egen tablet under Eee-varemerket.

Nå skal Asus ta Apple

Notion Inks Adam har en stor skjerm, kamera og heftige spesifikasjoner, men definitivt ikke et så sterkt merkenavn som Asus har bygget seg Eee netbookene. Nå har selskapet offisielt avduket Eee Pad.

Asus har også lansert Asus Eee Tablet som ikke må forveksles med Paden. Eee Tablet lanseres som en slags avansert notatblokk med heftige DPI-spesifikasjoner (2450 DPI).

Her er spesifikasjonene

Paden kan brukes på to måter: med dockingstatsjon som inkluderer tastatur eller et progamvarebasert tastatur.

Annonse


Asus Eee Pad kommer i to utgaver (EP101TC med 10″ skjerm), men EP121 er den mest spennende med følgende spesifikasjoner:

* 12″ skjerm
* Windows 7 Home Premium
* Intel Core 2 Duo CULV (Consumer Ultra-Low Voltage) CPU
* 10 timer batterilevetid
* 2MP webkamera
* Minst 1 USB-port

Oppdatert, 31.05, 10:50:
Eee Pad kommer ikke i butikkene før første kvartal neste år. Prisen vil ligge på mellom 400 til 500 dollar (2600 til 3250 kroner). Bilder fra lanseringen her.

Oppdatert, 31.05, 12:11:
Teknobloggen Engadget er tilstede på Computex og har testet to tidlige utgaver. Den ene bootet ikke i det hele tatt og den som gjorde det var ganske buggy og treg.

Frykt likevel ikke, Eee Pad lanseres ikke før i første kvartal 2011. Asus har med andre ord god tid på seg til å optimalisere. På plussiden: byggkvaliteten er ifølge Engadget svært god.

Dette er Eee Pad, en direkte iPad-konkurrent.
(Ill.: Asus)
Eee <i>Tablet</i> er ikke en iPad-konkurrent, men en slags avansert notatblokk med svært nøyaktig skjerm.
(Ill.: Asus)

Kilder:
Engadget
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse