Annonse


Lover stort halvår for Android

Nå som Android 2.2 er ute av døra, har Google tydeligvis begynt å se fremover.

I et intervju med Gizmodo nevner Android-sjefen Andy Rubin at mye spennende er på vei for plattformen. Googles visjon er i stadig endring, mener Rubin, og nye teknologier og funksjoner kommer raskere enn før.

Dermed kan vi, i følge Rubin, se frem til veldig spennende seks måneder for Android, og han påstår at det neste halve året vil blåse oss av banen.

Spontant
Han nevner selvsagt ikke noe konkret, men sier at Google nå har lært seg å utvikle plattformen sin effektivt. Samtidig mener han at selskapet ikke har en massiv plan fremover, og at de fokuserer på en oppdatering om gangen. Google vet faktisk ikke selv hvilke funksjoner som skal implementeres i Android lenger frem i tid.

Annonse


Rubin innrømmer også at han er klar over visse problemer med Android, for eksempel at skjermtastaturet kunne vært bedre, og samtidig nevner at Google har ingen kontroll over når øvrige telefonprodusenter implementerer oppdateringer til Android. Dette er en del av virkeligheten når man drifter et åpent plattform, og det tillater valgmuligheter for kunden, mener Rubin.

Uansett ser vi frem til å se hva Android-teamet jobber med fremover.

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse