Annonse


– Flash gjør Android tregere

Blant de nye funksjonene i nyutgitte Android 2.2, som allerede gjøres tilgjengelig for eiere av Nexus One, er Flash-støtte blant det mest omtalte.

Nettstedet PocketNow har imidlertid testet ytelsen på nettsurfing med Flash-støtte på, og det kan hende at Apple faktisk hadde et poeng da de klagde på at Flash gjør opplevelsen verre.

Hakking
Androids nettleser blir nemlig merkbart tregere med Flash på. Elementer som reklamebannere og videoer gjør at nettsidene blir mer hakkete når det skrolles eller zoomes inn. De sammenlignet en Nexus One med en iPhone og en HTC HD2 som kjørte Opera Mobile 10.

PocketNow anbefaler at brukere av Android 2.2 velger å skru på Flash ved behov, hvis de tenger å se en spesiell video eller tilsvarende. De vil da få en forespørsel om de ønsker å se Flash-innholdet på den aktuelle nettsiden.

Annonse


Best uten
Når det er sagt, nettleseren på Android 2.2 uten Flash er en helt annen historie.

I forhold til de andre telefonene er Nexus One betydelig raskere på nettsurfing når Android 2.2 er installert, så Googles påstander om deres superraske nettleser ser ut til å stemme.

PocketNows konklusjon er som sagt å ikke ha Flash aktivert til enhver tid, men ellers er de særdeles fornøyd med ytelsen på Android 2.2.

Kilde:
PocketNow

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse