Piratpartiets leder Richard Falkvinge har kunngjort at det er de som er TPBs nye ISP.

Annonse


Gjett hvem som eier TPB nå

Hollywoods trussel tidligere forrige uke var nok til å skremme bort nok en ISP. Dermed har det svenske piratpartiet tatt saken i egne hender.

Piratpartiet tar kontrollen

Kunngjøringen om at piratpartiet med leder Rickard Falkvinge i spissen tar over kontrollen av TPB i spissen kommer svært overraskende etter flere rykter om oppkjøp fra forskjellige selskap den siste tiden.

– Vi ble lei av Hollywoods kat og mus-lek med TPB så vi valgte å tilby nettsiden båndbredde. Tiden er kommet for å ta tyren med hornene og stå for det vi mener legitim aktivetet, forklarer Falkvinge som legger til at TPB er en søkemotor og at de derfor ikke har ansvaret.

Gjenoppliver partiet

Det er snart valg i Sverige og det er ingen tvil om at dette vil føre til mye PR for partiet som i det siste har blitt mer usynlig.

Annonse


– Det føles fantastisk å få en mulighet som dette til å vise at vi setter våre penger var våre munn er. Vi er ikke som den vanlige politiker som lager rapporter og tilbringer åtte timer i døgnet for å unngå skyld. Vi er mennesker som bruker våre egen tid og våre egne ressurser på de verdiene vi tror på, forklare Falkvinge til TorrentFreak.

TPB vil selv etter dette ikke avsløre hvor serverne står. IFPIs Magnus Mårtensson mener det hele er et desperat forsøk på oppmerksomhet i et intervju med svenske P3.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse