Den nye og gamle iPhone side ved side. Den nye til høyre.

Annonse


– iPhone 4G kommer i juni

iPhone 4G som for lengst er avslørt skal ifølge ferske rykter dukke opp allerede i juni.

24 millioner iPhone 4G i 2010?

De gamle ryktene øker i styrke for nå kommer det nemlig rapporter fra Asia som mener å vite at Foxconn skal lage 24 millioner iPhone 4G. De første leveransene ventes i juni.

Foxconn skal ifølge de samme ryktene produsere 4.5 millioner enheter den første halvdelen og 19.5 millioner i andre halvdel av 2010.

Forsiktig lansering

Tallene tyder på at Apple, som de også gjorde med iPad (les forhåndstitten vår her), først lanserer i sine kjernemarkeder for så å øke produksjonen og senere tilby produktet i resten av verden.

Annonse


Dette har de gjort med iPad-lanseringen og er grunnen til at Norge enda ikke har fått noen offisiell lansering av Apples tablet. Trolig blir den ikke tilgjengelig her før tidligst i juli. Prisen er ventet å ligge på rundt 4000 kroner til sammenligning koster iPad 16GB WiFi 3000 kroner i statene.

Sollys ikke noe problem lenger?

Ifølge DigiTimes får iPhone 4G IPS-panel som er å finne i iMac og iPad. Dette gir langt bedre synsvinkel. Også FFS-teknologi (Fringe-field switching) er å finne i nye iPhone. FFS skal gjøre det langt bedre å bruke skjermer i sollys.

Det er ventet at Apple lanserer iPhone 4G på årets WWDC-messe som starter 7. juni.

Kilder:
AppleInsider
DigiTimes

Annonse