kin60031

Annonse


Microsofts nye mobiler slaktes

Ungdomsmobilene Kin One og Kin Two slaktes av teknobloggen Engadget.

Slakter ungdomsmobiler.

Sharps nye mobiler med Microsofts nye CE-OS slaktes av Engadget grunnet svært dyre dataplaner. Det er ikke det at man ikke er vant til å betale dyrt for data og samtaler i statene. Problemet er at mobilene heller ikke er særlig bra.

Til prisen man må ut med hver måned er det faktisk ingenting med disse to mobilene som rettferdiggjør et kjøp, hevder Engadget og peker på andre gode alternativer til samme pris som f.eks. en hvilken som helst Android-mobil. Mobilene er tross alt myntet på ungdommer og unge voksne.

Redde for utviklingen

Kin One koster 50 dollar (280 kroner), mens Two er priset til 100 dollar (560 kroner) etter en 100-dollars rabatt. Problemet er ikke prisen på mobilene, men en langt i fra attraktiv månedplan. Mobilene må nemlig brukes med Verizons smartphone dataplan til 30 dollar i måneden. I tillegg trenger man selvsagt en taleplan også, og det koster 40 dollar måneden.

Annonse


Da er man oppe i 70 dollar måneden (392 kroner). Da er det langt, langt bedre alternativer der ute, hevder teknobloggen. Kin One eller Kin Two vil nok ikke dukke opp i Norge, men Engadget synes disse mobilene er så dårlige at de faktisk nå frykter for hva Microsoft vil finne på med Windows Mobile 7.

Oppdatert:

Også Gizmodo har testet Kin. De berømmer dem for å i praksis være de første Cloud-mobilene og at konseptet i teorien er smart, men det er problemer.

De er trege og programvaren mangler funskjoner. Og som Engadget også påpeker, de er priset som smartphones når de egentlig ikke er det.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse