TV-kjendisen Jon Stewart er ikke nådig mot Apple.

Annonse


Kaller Apple for «appholes»

Den amerikanske komikeren og TV-verten Jon Stewart er kjent for sine skarpe bemerkninger og giftige karakteristiskker.

Politi-razzisa

Hans siste offer er Apple, etter den mye omtalte saken der en Apple-ansatt glemte igjen en iPhone 4 etter en fuktig kveld på bar.

Telefonen ble senere funnet av en annen person og solgt videre til teknologibloggen Gizmodo. Noe som førte til at politiet raidet hjemmet til Gizmodo-redaktøren.

– Det var liksom Microsoft som skulle være onde

– Det var jo ikke meningen det skulle være slik. Microsoft skulle jo liksom være de onde her! Men dere, folkens, bryter dere inn i hus i Palo Alto mens Kommandant Gates utrydder verdens malaria-mygg! brølte Stewart i sitt program The Daily Show, som ble sendt på flere TV-kanaler i USA i går.

Annonse


Og Stewart fortsatte:

– Jeg vet det er lettere irriterende at en blogg som skriver om teknologi publiserte alt dette stoffet om den nye telefonen deres. Og det var ikke dere som beordret politiet til å slå inn døra. OK, jeg ville ha blitt sint, jeg også. Men dere behøver vel ikke å sende hele «Minority Report» på fyren av den grunn! Jeg mener, om du vil slå inn døra til noen, hvorfor ikke ringe først?

Motbør fra kollega

Det hører med til historien at Stearts kollega Stephen Colbert er noe bortimot fanatisk Apple-fanboy og flere ganger åpent har drevet ren reklame for Apple-produkter i sitt program The Colbert Report.

Kanskje vi får en« flame-war» mellom Mac-tilhengere og Mac-motstandere a la ITavisens forum på amerikansk TV framover…

Her kan du se innslaget i opptak:

The Daily Show With Jon Stewart Mon – Thurs 11p / 10c
Appholes
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor Tea Party

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse