Gray Powell er neppe spesielt populær hos sin arbeidsgiver Apple, etter at han mistet en prøveversjon av iPhone 4 på tysk ølhall. Men tyske turistmyndigheter er i hvert fall glad i ham...

Annonse


Får gratis øl-tur til München

Denne uka fikk vi vite den utrolige historien om hvordan Apple-medarbeideren Gray Powell klarte å legge igjen et prøveeksemplar av iPhone 4 på en tysk ølhall i Redwood City, california.

Blir neppe forfremmet
Telefonen ble så tilbudt tekno-bloggen Gizmodo som la dem ut på nettet – til Apples store fortvilelse. At bildene er ekte og historien i hvert fall tilnærmet sann, er det liten tvil om. Apple har offisielt bedt om å få telefonen tilbake…

Powell er trolig ikke den av Apples ansatte som ligger best an til forfremmelse de neste månedne. Men han kan i hvert fall trøste seg med en ting: Han kan få gratis tur til München for å drikke mer øl.

– Ta opp tråden der du slapp
Markedsdirektør Nicola Lange i den amerikanske avdelingen av det tyske flyselskapet Lufthansa sendte i går ut denne Twitter-meldingen:

Annonse


– Vi i Lufthansa har med stor interesse merket oss din lidenskap for tysk øl og tysk kultur. Vi tenkte at du nok kunne trenge litt fri snart, og vil derfor tilby deg en tur på business-klasse til München, der du bokstavelig talt kan ta opp tråden der du slapp den.

Får bekreftet invitasjon
Dette høres utvilsomt ut som nok en Twitter-spøk under falsk identitet. Men nei. Det store, ameirkanske TV-selskapet CBS News har fått bekreftet både at meldingen er ekte og at invitasjonen står ved lag.

Powell har ennå ikke meldt seg, men i følge Lufthansa-talsmann Martin Riecken skal noen venner av ham ha antydet at han muligens er interessert.

– Uansett vil vi sørge for at han får et hyggelig opphold, sier Reincken.

München er for øvrig kjent som tysk øl-hovedstad, og arrangerer årlig den berømte Oktoberfest, en gemyttlig festival som stort sett handler om å drikke øl og spise pølsesnabber.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse