dell lightning

Annonse


Den råeste Windows-mobilen?

Vi har fremdeles ikke sett noe offisielt til Windows Phone 7-baserte mobiler, som mest sannsynlig vil bli lansert til høsten.

Lekkasjer har vi imidlertid sett nok av, og siste runde med ubekreftede nyheter kommer fra Dell, av alle steder.

Det ser nemlig ut til at Dell har tenkt å ta mobiltelefoni seriøst denne gangen. Og deres WP7-mobil ser virkelig imponerende ut.

Superskjerm
Det er en monstertelefon med en 4.1 tommers skjerm, som i tillegg er OLED. Med andre ord snakker vi om en av de feteste skjermene på markedet. I tillegg til det har telefonen et tastatur som skyves ut nedenfra, ikke fra siden.

Annonse


Mobilen (som for øvrig kalles Lightning) kjører 1 GHz-prosessor, har 1 GB med minne innebygd, 5 megapiksel-kamera, GPS, kompass og faktisk fullverdig Flash-støtte. Selv om Microsoft er usikre på om Flash kommer til å være inkludert i Windows Phone 7 fra starten av.

Ikke nok med det, det spekuleres i at mobilen kommer til å få 4G-støtte i form av LTE på et senere tidspunkt.

Android også
I tillegg til Lightning har det dukket opp informasjon om flere Android-mobiler fra Dell, og flaggskipet der har også tilsvarende 4.1 tommers OLED-skjerm.

Det er selvsagt uvisst om noen av disse i det hele tatt kommer til Norge, men det er stilig å se hvordan den nye generasjonen Windows-telefoner tar form.

Kilde:
Engadget

Annonse