Gizmodo plukket Apples mobil fra hverandre før de leverte den tilbake.

Annonse


Slik er iPhone 4G på innsiden

Gizmodo satte hele teknoverdenen på hodet mandag denne uken når de verifiserte Engadgets første bilder.

iPhone dissekert

Nå har teknobloggen plukket mobilen fra hverandre, trolig rett før de ble enige med Apple å gi den tilbake. Gizmodo skal etter ryktene ha betalt en anonym person 10 000 dollar for Apples kommende mobil som trolig lanseres 22. juni.

Ikke at vi trengte å verifisere dette ytterligere, men ja, dette er ekte vare. På innsiden av mobilen er det nemlig gravert «Apple» tre forskjellige steder.

Mye større batteri

Det er lov å håpe tross bedre skjerm, maskinvare og kamera at denne mobilen har lenger standby-tid. Batteriet tar nemlig opp rundt 50 prosent av plassen.

Annonse


Å ta av det ytterste skallet var en ganske lik prosedyre som med gamle 3GS, når dette er gjort kom utfordringene. iPhone 4G (eller iPhone HD som noen velger å kalle den) holdes nemlig sammen av rundt 40 til 50 skruer skrudd inn i forskjellige vinkler.

Skjuler den en A4-CPU?

Hovedkortet i denne telefonen er langt mindre enn i tidligere iPhone-modeller. Gizmodo tipper størrelsen er krympet mye, det nye hovedkortet er 1/3 av hva de gamle var.

Det hadde vært veldig spennende å se hva skjuler seg under metallcasingen, men her har Apple gjort en god jobb med å holde uvedkommende unna.

Er det en A4-CPU som skjuler seg under metallet? Usikkert da Gizmodo ikke turte å åpne den. Trolig hadde maskinvaren gått i stykker om de hadde prøvd noe Apple trolig ikke hadde satt pris på.

Se alle bildene hos Gizmodo.

Kilde:
Gizmodo

Annonse