Jason Chen fra Gizmodo viser frem Apples nye iPhone. En mobil en anonym person fant i en bar i Redwood City, California.

Annonse


Her er den: iPhone 4G

Gizmodo har fått kloa i Apples nyeste iPhone. Faktisk har de hatt den en uke allerede. Sjansene for at dette ikke er ekte vare er omtrent lik null.

Dette er Apples nye mobil

Som ITavisen.no kunne melde på tidlig i dag morges hadde Engadget fått tak i det de trodde var Apples nye mobil. Nå har også Gizmodo fått tak i iPhone 4G (den samme?), plukket den fra hverandre og filmet den. Nå er det ingen tvil: dette er iPhone 4G.

Når Gizmodo plukket fra hverandre mobilen så de tydelig at komponentene var merket Apple. I tillegg passet alle komponentene perfekt og den nye iPhonen identifiserer seg mot en PC som iPhones skal gjøre og viser riktig informasjon i iTunes, Xcode og Apple System Profiler.

Slik er den

Så hva har Apples nye mobil å by på? Den har frontkamera, langt høyere oppløsning (trolig 960×460), MicroSIM og har en langt bedre byggkvalitet enn dagens iPhones (den er også tyngre, 140 gram veier denne. 3GS veier 137 gram). Vekta er høyere blant annet et større batteri og bedre kamera som tar mer plass.

Annonse


Vi er enige med Gizmodo, designet på denne passer bedre sammen med Apples andre produkter (iPad, iMac, Macbook) rent designmessig. Dette fordi den blant annet ikke har kurvet bakside. Den har langt mer definerte linjer og en klar bakside av enten glass eller plastikk.

Regn med at produksjonsmodellen blir mer eller mindre lik denne, pluss/minus noen små endringer. Det er ventet at iPhone 4G blir lansert på WWDC 2010 22. juni i San Fransisco.

Kameraet er trolig også bedre (høyere oppløsning) og den har blits. Mobilen ble sperret av Apple kort tid etter at den ble funnet. Det er dermed ikke mulig å starte den. Den har iPhone OS 4.0.

Apple vil ha den tilbake

Den hadde en casing så den så ut som en helt vanlig 3G eller 3GS.

John Gruber
har i det siste vært i media mye grunnet sine tanker rundt Apple og Flash. Han skal ha gode kilder og ifølge Gruber har nå Apple veldig lyst å få denne mobilen tilbake:

«So I called around, and I now believe this is an actual unit from Apple — a unit Apple is very interested in getting back».

Oppdatert:

Fortsatt usikker på om dette er ekte vare? Apples sjefsdesigner Jonathan Ive har nå kommentert lekkasjen på Twitter: «This isn’t good».

Flere bilder her. Flere videoklipp finner du her.

gizmodo
(Ill.: Gizmodo)

Kilde:
Gizmodo

Annonse