Den populære teknobloggen Engadget er ikke lenger i tvil om at dette er nye iPhone.

Annonse


– Dette er iPhone 4G

Det nærmer seg WWDC og tradisjonen tro kommer det stadig nye ryktebilder, men denne gangen er ryktet mildt sagt spesielt.

Funnet i en bar

Engadget hevder nemlig de har funnet iPhone 4G (4G som i fjerde generasjon, ikke nødvendigvis nett-standarden) på gulvet, og det i en bar i San Jose, intet mindre. De startet opp mobilen de hevder kjørte en nyere, hittil ukjent versjon av iPhone OS.

Kort tid senere skal det ikke lenger ha vært mulig å boote mobilen. Dette kan skyldes sperring over nettet.

Om dette virkelig er the real deal er Jobs nok svært lite fornøyd, eventuelt er han veldig fornøyd, helt etter hvor sannsynlig du tror det er at Apple selv har planalgt det hele.

Annonse


Mobilen har frontkamera og 80GB lagringsplass. Om det er snakk om en protoype eller produksjonsmodell er foreløpig usikkert. Om dette faktisk er den nye iPhone avslører bildene at det batteriet kan fjernes og at mobilen støtter MicroSIM som iPad.

iPad-lekkasjebildet

Som om ikke det var nok har Engadget hentet frem et bildet som dukket opp rett i forkant av iPad-lanseringen. Det er samme bildet ITavisen.no brukte i iPad-lekkasje-saken.

På bildet sees iPaden rammet fast og oppe til høre for tableten ligger det en iPhone, en iPhone Engadget er den samme de nå har fått kloa i. Vi skal ikke nekte, det ligner, men er det sannsynlig? Hele historien høres veldig rart ut, men Engadget-sjef Joshua Topolsky er ikke i tvil:

«Actually, it’s real. Read the post. We’ve had this verified picture for months, and we have a source which confirms it. We wouldn’t post this if we didn’t trust it». Designet på mobilen vil trolig få endringer, men de vil bli små kosmetiske endringer ifølge Engadget.

Flere bilder hos Engadget. Dette skal være innmaten til iPhone 4G. Bilder av det som ligner på samme mobil dukket opp på TwitPic allerede 21. februar i år.

Andre er sikre på at mobilen ikke er noe annet enn en billig Japan-kopi.

Dette er ifølge Engadget beviset på at mobilen de fant i en bar i San Jose er en ekte iPhone 4G.

Kilder:
Engadget
Engadget

Annonse