2427802147

Annonse


Multitasking på iPhone 3G mulig

Apple kunne torsdag avsløre iPhone OS 4.0, en gigantisk oppdatering av selskapets mobil-OS som lanseres til sommeren (iPad-versjon til høsten).

Stor-oppdatering lansert

Den store OS-oppdateringen har blitt mottatt svært positivt. Ikke minst grunnet en svært etterlengtede funksjon: mulighet til å kjøre flere programmer samtidig. Apples OS pauser applikasjoner du ikke bruker slik at de bruker minimalt med strøm.

Det eneste negative er at Jobs hevder maskinvaren iPhone 3G ikke støtter multitasking. Det er ikke det at mobilen ikke støtter det, det er nok mer det at Apple ikke kan garantere god ytelse, men det er fullt mulig.

Svært enkelt å aktivere

Det eneste man behøver å gjøre for å gi iPhone 3G multitasking-støtte er å endre en verdi i plist-filen «N82AP.plist» fra «false» til «true». iPhone OS 4.0 har allerede lekket til torrentsider som The Pirate Bay og knepet sprer seg derfor med stor fart på blant annet Twitter.

Annonse


Man er nødt til å jailbreake mobilen for å få til dette i skrivende stund, men vi ser ikke bort fra at det kommer dedikert programvare som gjør dette for deg i fremtiden. Hacken fungerer trolig også for iPod Touch 2G, men dette er ikke bekreftet. iPhone støtter ikke iPhone OS 4.0 overhodet.

Kilde:
Macstories

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse