04-12-10kin

Annonse


Microsofts nye mobiler avslørt

Microsoft har lyst vi skal dele, men med hva? Trolig flere nye mobiler med Windows CE-OS lanseres i kveld.

Følg med her

Microsoft startet pressekonferansen med å snakke om hva ungdommer gjør nå til dags. Microsoft hevder dagens unge elsker å dele ting på nett. La oss gjette, nå lanserer Microsoft ungdoms-mobilene Pink og Kin.

Microsofts Robbie Bach lurer på hvordan man kan dele innhold på en mobil like lett som på en PC. Microsofts svar på dette er «Kin», bygget av Sharp.

Microsofts nye mobil heter «Kin»

Med Windows Phone 7 sikter Microsoft seg inn på det generelle mobil-markedet, «our broader offering», som Microsoft definerer det.

Annonse


Bach sammenligner de sosiale aspektene ved Xbox 360 med de nye produktene. Mobilene er døpt «Kin One» og «Kin Two». Windows Phone 7 har blitt kuttet og trimmet så Kin fungerer best til sosiale tjenester og deling. Så langt er det ikke annet enn sosiale netttjenester Microsoft skryter av.

At dette produktet er myntet på Facebook-generasjonen og ingen andre er ingen overdrivelse.

Liten skjerm, GPS og Zune

«Kin One» har en liten skjerm, men slide-out tastatur og GPS. Kin-mobilene blir de første med Zune-programvare og mobilen gir også selvsagt tilgang til musikk og video via Zune Pass, men ingen av dem har sosiale gaming-funksjoner.

Verizon og Vodafone har fått kontraktene. Med andre ord kommer ikke disse mobilene i likhet med Zune ikke til Norge med det første, men lanseres i statene allerede neste måned.

Spesifikasjoner «Kin One»:

* QVGA skjerm
* 3G og Wifi
* 4GB internlagring
* 5 MP kamera med LED flash
* QWERTY tastatur

Spesifikasjoner «Kin Two»:

* HVGA skjerm
* QWERTY tastatur
* 3G og Wifi
* 8 MP kamera med LED flash
* Tar opp HD-video
* 8GB internlagring

Video-stream fra Microsofts live webcast her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse