Det spekuleres at det store markedet for ripebeskyttelse gir Touch og iPhone et dårlig rykte og at dette er grunnen til at Apple kanskje forbyr slike produkter.

Annonse


Forbyr Apple disse?

Tynn vbeskyttelse man limer på iPod Touch og iPhone er de mest populære i sin kategori. Nå ryktes det at Apple vil forby dem.

Forbyr populære tredjepartsprodukter?

Nå går det rykter om at Apple trekker alle disse produktene fra Apples nettbutikker og butikker. Engadget og iLounge skal ha hørt dette fra flere troverdige kilder, blant annet produsentene av slike produkter.

Det er fortsatt helt uklart hvorfor Apple kanskje velger å forby denne typen ripebeskytter. I tillegg skal Apple ha planer om å fjerne alle iPhone-casinger med film-beskyttelse inkludert. Det ryktes at forbudet ikke bare gjelder Touch og iPhone, men også samme type beskyttelse til iPad og Mac.

Gir det Apple-produkter dårlig rykte?

Det spekuleres i om det store markedet for beskyttelsesprodukter gir Apple-produkter et dårlig rykte hva angår skjermkvaliteten og hvor mye de tåler.

Annonse


Det er vanskelig å tenke seg noen annen grunn, men det er samtidig svært overraskende at et selskap går inn og forbyr en slik produktkategori og at det skjer så sent etter at de først kom på markedet.

Kilder:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse