fig02

Annonse


Slik spiller du best i MacOS

VMware Fusion og Parallels er de mest populære virtualiseringsprogrammene til MacOS, men hvilke av de to programmene er best til gaming?

Parallels best til gaming

Ifølge denne testen er ikke svaret vanskelig: Parallels banker Fusion på 3D-grafikk, dvs. alt som har med spilling å gjøre. MacTech har testet fire maskiner med de to programmene: 2GB MacBook, 4GB MacBook Pro, 4GB iMac og en 3GB Mac Pro.

I testen kjører de Windows XP og Windows 7 i Mac OS versjon 10.6.2 sammen med VMWare Fusion 3 og Parallels Desktop 5.

Parallels og Windows 7 er kjappest

Parallels slår ikke bare Fusion med noen få prosent, men banker faktisk rivalen i flere av dem. Testen poengterer også at Parallels Desktop 5 er langt kjappere enn forrige versjon, Parallels Desktop 4.

Annonse


Avhengig av hvilken test som kjøres er Parallels 5 til 127 prosent kjappere enn VMware Fusion 3.0.1. Parallels er også 30 prosent kjappere med XP og 43 prosent kjappere med Windows 7 enn Fusion 3.0.1.

Parallels en klar vinner

Når MacTech kun tar med tall hentet fra gaming-teste er Parallels 81 prosent kjappere enn Fusion i XP og 127 prosent kjappere i Windows 7 med samme parametere. Likevel anbefaler nettsiden å bruke 32 bit Windows XP. Det er generelt mer responsivt heter det i testen.

«Parallels Desktop 5 har så mye bedre grafikkstøtte og er så mye kjappere i de fleste testene at det ikke engang er en konkurranse», konkluderer testen.

fig23
(Ill.: mactech.com)

Kilde:
Mactech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse