Dukker denne karen opp i nettleseren din ikke trykk next.

Annonse


Har du møtt denne mannen?

Det er ikke bare sex og folk i masker på Chatroulette.

Privatkonsert på Chatroulette

Man forventer ikke en egen privat konsert når man kobler seg til Chatroulette, men det er akkurat det denne karen gjør. Den anonyme (han har sin egen YouTube-kanal) pianisten improviserer en låt utifra hvordan du ser ut eller gir deg et låtønske.

«Piano Improv on Chatroulette Restores Faith in Humanity» er Gawkers passende overskrift etter at de fleste medieoppslagene rundt tjenesten har vært knyttet til halvgamle menn som gjør alt annet enn å spille piano.

Svært populær pianist

Merton lastet opp sitt første Chatroulette-klipp for fem dager siden, og har allerede over 16 tusen fans og 227 000 har sett klippet under.

Kilder:
Pianochatimprov
The Square
planetbex.tumblr.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse