nokian97_1124887c

Annonse


Nokia beklager N97

nokian97_1124887cI et intervju med en av toppsjefene av Nokia, Anssi Vanjoki, kommer det frem en del interessante synspunkter angående flaggskiptelefonen N97, og leksene selskapet har lært seg etter den noe mislykkede lanseringen.

Vanjoki er mann nok til å innrømme at til tross for at N97 solgte godt og tjente fint med penger for selskapet, var mobilen en skuffelse for brukere. Det var, i følge Vanjoki, kvalitetskontrollen som sviktet, der blant annet programvaren ikke var ordentlig testet. Noe vi selv merket med vårt testeksemplar av N97 i fjor sommer.

Oppdatert
Vanjoki mener likevel at problemene nå er løst, og at N97 er i dag en betydelig bedre telefon å bruke. Blant annet var det takket være fokusert testing av programvareoppdateringer, som skjedde i ett bestemt marked, nemlig Norge.

N97 er i dag bedre, men det selskapet har lært av sine feil vil ikke minst resultere i enda bedre opplevelser for fremtiden. Først og fremst i forhold til kommende Symbian^3, som er den nye versjonen av operativsystemet Nokia bruker på sine smartmobiler.

Annonse


Anssi Vanjoki forsikrer om at Symbian^3 vil være «perfekt» den dagen den lanseres, så vi gleder oss til å få testet den. Inntil videre, hyggelig med et selskap som er såpass ærlige i forhold til sine brukere.

Kilde:
All About Symbian

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse