wlm15-m3-friends

Annonse


Nye Messenger-avsløringer

wlm15-m3-contactlistUtviklingen av Windows Live Wave 4 har vært i full sving i lengre tid. Nå er enda mer avslørt.

Mye nytt i Wave 4

Windows Live Wave 4 er navnet på produktene under Live-paraplyen til Microsoft, deriblant programmer som Windows Live Messenger, Windows Live Movie Maker og Windows Live Writer for å nevne noen.

Programmene vi bruker nå er Wave 3, men Wave 4 er altså på vei med stormskritt. Microsofts hovedfokus i neste Wave er å gjøre det lettere å holde orden på sine sosiale nettverk i Windows Live Messenger.

Enda tettere kobling til Facebook og Twitter

De nyeste skjermbildene fra Windows Live Messenger 2010 demonstrerer akkurat dette med Social View. I Social View kan du koble deg til Twitter, Facebook, Windows Live og WordPress.

Annonse


Poenget er at du skulle kunne gjøre alt i Messenger og på den måten få deg til å bruke hele Windows Live-nettverket mer aktivt.

Send videomeldinger

En ny spennende funksjon i 2010 er muligheten til å sende videomeldinger til påloggede og avkoblete kontakter. Denne funksjonaliteten er allerede tilgjengelig på her i form av Windows Live Video Messages Beta, men er enda ikke bakt inn i selve klienten.

Trolig blir det mulig å spille av disse videoklippene i Messenger-klienten uten å måtte besøke en nettside.

Bing integrert

Messenger 2010 sørger for å holde deg oppdatert med hva vennene dine gjør i sosiale nettverk som Facebook og Twitter via Friends-vinduet. Her kan du plassere dine bekjente inn i kategorier og visninger.

I Wave 4 vil vi også se en tettere integrasjon av Bing. Dette avsløres blant annet med funksjonen «Find people with Bing».

wlm15-m3-social

Alt på ett sted

Er du mest interessert i å chatte og ikke trenger alle de sosiale tjeneste er det mulig å kjøre Windows Live Messenger 2010 i kompakt-modus for minst mulig ekstra dill på skrivebordet.

Kanskje blir det også mulig å logge seg inn direkte på andre sosiale nettverk med Windows Live Messenger. Dette er kun spekulasjoner gjort på basis av at det epost-adressen nå vises rett over søkefeltet. Til høyre for dette er det en pil. Kanskje lar denne deg velge. Det er for tidlig å konkludere med noe enda, men det blir spennende å se.

Les mer om den spennende oppdateringen hos ITavisen.no.

Kilde:
Neowin.net
CNBeta.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse