Ivrige hackere er i gang med å disikere Microsofts nye OS.

Annonse


Sammenligner Windows Phone 7 med Vista

Scott Barnes jobbet tidligere som plattformutvikler hos Microsoft og er ikke nådig i sin dom over grensesnittet.

– De prøver for hardt

Det var ventet at Microsoft ville gå en helt annen vei med Windows Phone 7 med tanke på grensesnittet, men de overrasket også likevel med å gå sin helt egen vei. Til glede for noen, til forergrelse for andre.

Barnes er en av de som definitivt ikke er imponert av grensesnittet Microsoft har døpt «Metro»:

«Grensesnittet prøver for hardt å være det motsatte av iPhone, som om det er en utfordring de må klare. Eksempler: ingen ikoner, man blar opp og ned istedenfor til høyre og venstre. Å bla til høyre for å komme til innhold virker litt for mye anti-iPhone», hevder Barnes på bloggen sin.

Annonse


Sammenligner med Vista

Barnes går så langt at han sammenligner lanseringen av det nye OSet med lanseringen av Vista i 2007, som var en stor flopp:

«Dette er Windows Vista-lanseringen med omstarter av programmeringen og press fra toppledelsen. Teamet hos Microsoft jobber under nesten de samme forhold som under Vista-utviklingen».

Vista-strategi?

Barnes hevder strategien til Microsoft er som med Vista. Ifølge han kan det virke som om Microsoft synes det er bedre å lansere noe enn ingenting:

«Få det kjapt ut på markedet, så kommer vi tilbake med koden vi egentlig vil ha». De første mobilene med Windows Phone 7 kommer en gang i slutten av året.

Les hele Barnes tirade mot Windows Phone 7 her.

Kilde:
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse