DSC02676

Annonse


Snart blir Hero oppdatert

DSC02676
(Ill.: Thomas Marynowski)
HTC Hero ble en stor suksess og er blant de første Android-baserte telefonene som ble «anerkjent» av folket. Den kjører imidlertid den ganske så utdaterte versjon 1.5 av operativsystemet. HTC har lenge snakket om at telefonen vil få en oppdatering til en mer moderne utgave, men det har tatt sin tid.

Om en måned
Nå melder Benelux-avdelingen av HTC at midten av mars er da det skjer. Da skal Hero oppdateres til 2.1-versjonen av Android. Grunnen til at det har tatt så lang tid er selvsagt at HTCs egne Sense-grensesnitt skal integreres med det mer avanserte OSet.

Til gjengjeld blir Sense også noe oppdatert, med blant annet såkalt Friend Stream, som samler oppdateringer fra diverse sosiale nettverk, samt bedre støtte for Exchange og et par andre, nye småprogrammer.

Bedre og raskere
Android 2.1, som ligger i bunnen, er også raskere enn den tidligere versjonen, har bedre nettleser, bedre kontakthåndtering, bedre kameraprogramvare, bedre tastatur og en rekke andre nyheter.

Annonse


Vi vet ikke om denne oppdateringen skal slippes samtidig også i nordiske territorier, men vi håper såklart at det skjer så fort som mulig.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse