På denne bloggen avslørte nok teknikeren litt for mye. Bloggen ble nemlig senere fjernet, men ikke før en Windows-blogg plukket den opp.

Annonse


Microsoft: – Windows 8 blir helt annerledes

På denne bloggen avslørte nok teknikeren litt for mye. Bloggen ble nemlig senere fjernet, men ikke før en Windows-blogg plukket den opp.En ansatt i Windows Update-avdelingen til Microsoft har lastet opp en blogg med detaljer rundt neste Windows.

Avslørte for mye

Senere ble blogg-innlegget fjernet, det er tydelig at her har en ansatt sagt for mye. Enten det eller et velregissert PR-stunt for her avslører bloggeren blant annet hva Microsoft kaller OSet internt. Ifølge bloggeren er det definitivt ikke sikkert at navnet blir Windows 8.

Navnet på bloggen var «What?s in store for the next Windows» og avslører at Windows 8 får store endringer i forhold til dagens Windows. Det har tidligere blitt ryktet at Windows 8 lanseres juli 2011.

Dette avslørte han

Bloggen What?s in store for the next er som sagt fjernet, men er å finne i Googles mellomlagring:

Annonse


«Det minste folk kan vente seg i den neste versjonen er noe helt annet enn hva folk vanligvis forventer seg av Windows, jeg er simpelthen imponert med hvordan Steven (Red. anm.: Steven Sinofsky, teknisk sjef for Windows-plattformen) har satt opp prosessen slik at vi er lydhøre for hva våre kunder ønsker og hvordan vi har satt sammen et lag for å det gjennomført», skriver den ivrige Microsoft-bloggeren.

Arbeidsnavnet er Windows.next

Bloggeren avslører at nye Windows kanskje blir døpt Windows.next, dette er ihvertfall et kodenavn innad:

– Å faktisk få folk sammen i mange team i hele Microsoft for å få dem til komme opp med en visjon for Windows.next er en helt surrealistisk prosess. Teamene som nå settes sammen viser definitivt hva folk har sett etter i mange år. Det vil forandre hva folk forventer av en PC og hvordan vi bruker dem. Det er fremtiden til PCen.

Arbeidsnavnet er Windows.next

Vi vet ikke helt hva vi skal tro om denne bloggen. Er det virkelig en Microsoft-ansatt som røper for mye?

Det gir likevel kredibilitet at bloggen var å finne på blogs.msdn.com, bloggen til Microsoft offisielle utviklernettsted.

Kilde:
The Windows Club

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse