Annonse


Linux-skaperen liker Nexus One

Alle Linux-enusiasters store helt, Linus Torvalds, har tydeligvis ikke hatt sansen for mobiltelefoner tidligere. Han mener at det er en fryktelig oppfinnelse som bare forstyrrer, og mobiltelefoner er enda verre – de kan forstyrre deg når som helst.

Ingenting var bra nok
Mannen har støttet konseptet med Linux-baserte mobiler, og tidligere gått til innkjøp av både den første Android-telefonen, G1, og en Linux-utsyrt Motorola som kun var tilgjengelig i Kina. Ingen av disse var imidlertid bra nok.

Nexus One er likevel tydeligvis det, spesielt etter at den i forrige uke ble oppdatert til å støtte multitouch. Det var denne oppdateringen som fikk Torvalds til å bestille mobilen usett, for første gang noensinne, og han er visstnok veldig fornøyd med den rike funksjonaliteten.

Praktisk
Torvalds skriver ikke i sin blogg hva nøyaktig det er som gjør Nexus One så mye bedre for han enn andre mobiler, men sier det er en nyttig og elegant gadget som også fungerer bra som telefon.

Annonse


Noe som helt sikkert er mer enn anbefaling nok for de Linux-fantastene som fremdeles sitter på gjerdet. Nå vet dere hvilken telefon som er riktig å ha.

Kilde:
Linus’ Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse